Parketstudio De Haven
Haarbrug 3
3751 LM Bunschoten

Tel: 033 - 298 58 88
Fax: 033 - 298 58 36
U bent hier: Parketstudio "De Haven" > Zonwering > Vouwgordijnen

« terugVouwgordijnen


Kiest u voor vouwgordijnen dan kiest u voor sfeer! Onze collectie biedt u legio mogelijkheden: keuze uit verschillende modellen, keuze uit stoffen, verschillende soorten bediening. Dus voor elk interieur is er een passend vouwgordijn. Met een aanbod van prachtige stoffen en veel decoratieve mogelijkheden kunt u uw vouwgordijn perfect op uw eigen wensen afstemmen. Klassiek of juist modern, onze collectie zal u verrassen.

Vouwgordijnen zijn strak hangende banen stof die opgehaald kunnen worden door middel van een koord- of kettingsysteem, De stof vouwt op en daardoor wordt het op een bijzonder decoratieve manier geconfectioneerd.
Vouwgordijnen zijn ook in diverse modellen uit te voeren, bijvoorbeeld met of zonder baleinen.
Voor serre’s bieden wij een perfecte uitkomst door gebruik van een speciale  opvouwmethode,die er voor zorgt dat de stoffen  ook opgevouwen  een strak uiterlijk hebben met baleinen aan de voorzijde.
In de stofkeuze bent u eigenlijk onbeperkt: overgordijn, inbetween of vitrage, alles is toe te passen!

Onze collectie is opgebouwd uit verschillende uni stoffen, heel basic of juist met een dessin in alle kleuren van de regenboog. Niet alleen kunnen we van  Inside vouwgordijnen leveren maar ook van bijvoorbeeld het merk Multisol,