Parketstudio De Haven
Haarbrug 3
3751 LM Bunschoten

Tel: 033 - 298 58 88
Fax: 033 - 298 58 36
U bent hier: Parketstudio "De Haven" > Zonwering > Plissé / Duette

Decoratief en functioneel, dat is waar Plissé en Duette voor staan. Stijlvolle en zachte zonweringproducten die meer bieden dan het wegnemen van licht. Door de diverse keuze aan stoffen kunnen Plissé en Duette u in alle stijlbehoeftes voorzien.

Zowel de plissé en de Duette zijn trapsgewijs gevouwen doeksoorten. Toch hebben deze grote verschillen:
Plissé is een enkel doek dat in verschillende transparanties van ultra transparant tot verduisterend verkrijgbaar is. De transparanties en een grote diversiteit aan dessins en doeksoorten, maken dit product geschikt voor elke ruimte.

Het doek van de Duette is net als dat van de Plissé een trapsgewijs gevouwen doek, maar minder grof. Het is een dubbel doek waardoor een honingraat structuur aan de binnenzijde ontstaat. Dit werkt isolerend en hierdoor vallen de trekkoorden aan de binnenzijde van het product, waardoor deze aan het oog onttrokken worden. De Duette is in verschillende transparanties verkrijgbaar, van halftransparant tot verduisterend. Afhankelijk van de gekozen transparantie creëert u een zachte, diffuse sfeer in uw woning.

Om meer met licht te spelen zijn beide producten ook verkrijgbaar in de optie ‘top-down’. Dit houd in dat ook de bovenzijde van het product verstelbaar is. Zo kunt u eindeloos combineren met licht en privacy. 

Kiest u voor BD Line plissé, dan kiest u voor de ideale oplossing voor serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en andere speciale toepassingen. Warmte- en lichtregeling gaan hier samen. Functioneel, maar niettemin sfeervol en decoratief.

  • Meerdere kwaliteiten stof zoals trevira cs en polyester, leverbaar in transparant, semi-transparant en niet-transparant.
  • Ruime collectie van uni kleuren. 
  • Diverse uitvoeringen zoals monocommando, koordbediening, bedieningsgreep, draaistang en electrisch. 
  • Geschikt voor onder meer serre’s, dakramen, rechte ramen, koepels en schuine ramen.

Plissé / Duette