Parketstudio De Haven
Haarbrug 3
3751 LM Bunschoten

Tel: 033 - 298 58 88
Fax: 033 - 298 58 36
U bent hier: Parketstudio "De Haven" > Vloeren > PVC vloeren

« terugPVC vloeren


De Floover vloer panelen hebben het uiterlijk van een laminaat deel. Er zijn echter een aantal grote verschillen. Belangrijkste is misschien wel dat de toplaag bestaat uit Pvc. De voordelen van Pvc zijn legio.
Een aantal daarvan zijn: hoog geluidsdempend vermogen,slijtvast, warm, onderhoudsvriendelijk en geschikt op vloerverwarming.

Als u de keuze maakt voor een Floover vloer maakt u de juiste keuze. De Floover vloer voldoet namelijk aan alle eisen die u als consument stelt aan een vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben!
De collectie bestaat uit 37 dessins in verschillende series. Kom snel achter de overige voordelen en welk design het beste bij u en uw toepassing past.Floover bestaat uit vijf verschillende lagen. De meest zichtbare is de transparante pvc laag, een laag die zorgt voor de hoge weerstand van de vloer en de bescherming van het decor. Samen met het gerecyclede pvc, wat zorgt voor elasticiteit, zorgen deze lagen samen voor een comfortabele oppervlakte om over te lopen. De vierde laag is het kenmerkende bruine HDF waarin het gepatenteerde "Uniclick” kliksysteem is verwerkt. Het “Uniclick” systeem zorgt langdurige, stabiele en solide verbinding, gemakkelijk te leggen en te verhuizen indien nodig. Als laatste hebben we de kurklaag. Kurk is de beste isoleerder van warmte en geluid. De vijf lagen samen is de ideale combinatie en gemaakt voor de Floover vloer.

Toelichting
Transparante PU laag leverbaar in 0,3-0.55-0,7 mm
De pvc laag heeft een speciale PU behandeling die zorgt voor een hoge weerstand wat de vloer een beter product maakt.

Collectie
3 verschillende afmetingen in 37 kleuren.

Gerecycled PVC
PVC combineert flexibiliteit en stootvastheid. PVC zorgt ook voor het comfortabele loopoppervlak van de Floover vloeren.

HDF
Het bruine HDF in combinatie met het kliksysteem perfectioneert de installatie en helpt het voorkomen van fouten. Het HDF geeft stabiliteit en soliditeit aan de Floover vloeren.

Kurk
DE kurklaag is samengesteld uit high-tech polymeren die zorgen voor barriére in het overdragen van geluid en verhoogt de elasticiteit en dus het loopcomfort.