Parketstudio De Haven
Haarbrug 3
3751 LM Bunschoten

Tel: 033 - 298 58 88
Fax: 033 - 298 58 36
U bent hier: Parketstudio "De Haven" > Vloeren > Parket voor Buiten

« terugParket voor Buiten


Hortus, laat uw fantasie de vrije loop...

Dankzij de warme uitstraling van het hout is Hortus perfect op te nemen in natuurlijke omgevingen om zo de ideale omstandigheden te bereiken om te ontspannen.
Maar wat dacht u voor rondom het zwembad, voor uw tuinpaden, tuinhuis of patio. Wat u misschien niet wist is dat Hortus ook hygiënisch is en dus ideaal voor het gebruik in sauna’s, fitnesscentra, spa’s en zwembaden.

Hortus is ook een veelzijdige en praktische vloeroplossing voor op beurzen. Er is eigenlijk geen limiet aan potentiële toepassingen. De eenvoudige installatie en demontatie maken Hortus ook aantrekkelijk voor tijdelijke oplossingen, zoals seizoensgebruik voor hotels en restaurants.
Maar wat dacht u voor thuis: nu kan elke enthousiaste doe-het-zelver snel een overweldigend mooi buitenterras maken met het vertrouwen dat deze het met hetzelfde gemak kan verwijderen. Dit voor bijvoorbeeld: verhuizing, leidingbreuk of simpelweg de tegels te beschermen tegen de gure winterperiode,net zoals bij tuinmeubels.
 
Alleen Hortus maakt het mogelijk dat iedereen een kleine oase van rust kan creëren en dat in en op uw eigen achtertuin, patio, balkon of dakterras en zonder complexe en intensieve bouwwerkzaamheden.


 


Bijlagen (1)

pdfMontagehandleiding
434badfea12df3f+montage_ipe_300_x_300__nl_.pdf

Ipe 30x30

TerrasTerrasTerras 2Terras 2  

Ipe Decking 600

Decking 600Decking 600