Parketstudio De Haven
Haarbrug 3
3751 LM Bunschoten

Tel: 033 - 298 58 88
Fax: 033 - 298 58 36
U bent hier: Parketstudio "De Haven" > Vloeren

Parket vloeren

Parket is een verzamelnaam voor veel verschillende soorten houten vloeren. Voorbeelden hiervan zijn; massieve planken vloeren (vloerdelen), traditioneel parket (tapis of bourgogne), mozaïek en lamelparket.

Lees meer »

Parket voor Buiten

Hortus, laat uw fantasie de vrije loop...
Dankzij de warme uitstraling van het hout is Hortus perfect op te nemen in natuurlijke omgevingen om zo de ideale omstandigheden te bereiken om te ontspannen. Maar wat dacht u voor rondom het zwembad, voor uw tuinpaden, tuinhuis of patio.

Lees meer »

PVC vloeren

De Floover vloer panelen hebben het uiterlijk van een laminaat deel. Er zijn echter een aantal grote verschillen. Belangrijkste is misschien wel dat de toplaag bestaat uit Pvc. De voordelen van Pvc zijn legio.
Een aantal daarvan zijn: hoog geluidsdempend vermogen,slijtvast, warm, onderhoudsvriendelijk en geschikt in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.

Lees meer »

Laminaat

Het gebruik van laminaat heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, iedereen lijkt wel te kiezen voor laminaat op de vloer. En dat is niet zonder reden, als je bedenkt dat er eigenlijk alleen dit soort vloeren eigenlijk alleen maar voordelen heeft. Fabrikanten grijpen dit moment aan om met onderscheidende soorten op de markt te komen. Laminaatvloeren onderscheiden zich tegenwoordig sterk door hun uiterlijk en kwaliteit.
Lees meer »

Tapijt

Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Daarom is het fijn dat tapijt u deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. Want tapijt verhoogt uw comfort in werkelijk elke situatie.

Lees meer »

Karpetten

U kunt uw karpet op allerlei verschillende manieren laten festonneren (omranden), opdikken en uiteraard ook van een antisliplaag laten voorzien. Dat beetje extra aandacht is beslist de moeite waard, want niet alleen gaat uw karpet jaren mee en blijft het zo langer mooi, maar ook groeit het vaak uit tot hét lievelingsplekje in huis.
Lees meer »